خمره های ذخیره گندم

ساخت وبلاگ

در بسیا ی از موارد دوستان عکس میفرستند و میگویند در فلان قلعه خمره های بزرگی پیدا کردند که خالی بود آیا نشانه دفینه هست .این مطلب را میزارم تا همه روشن شوند
از زمان های قدیم متداول بوده مردم ایران - یونان و مصر باستان برای نگهداری غلات خود از خمره های سفالین استفاده می کردند و معمولاً این خمره ها را یا درون زمین کار می گذاشتند و یا در اتاق های خشت و گلی کنار هم می چیدند. به مرور زمان با افزایش جمعیت و افزایش تولید و مصرف استفاده از اتاق های گندم (انبار) متداول شد. از حدود آغاز قرن اخیر با توجه به پیشرفت هائی که بشر در زمینه راه و ساختمان و مهندسی داشت از تکنیک های ساختمانی پیشرفته جهت ساخت سیلوهای بلند استفاده نموده است.

جریان غله از تولید به مصرف:

به طور کلی برداشت غله در زمان کوتاهی کلاً 1 الی 2 هفته انجام می شود. ذخیره سازی گندم برای محلی دیگر و نیز برای مصرف بلند مدت در سیلو انجام می شود. در عمل 5 نوع سیلو شناسائی شده است:

1- سیلوی مزرعه 2- سیلوی محلی 3- سیلوی منطقه ای 4- سیلوی صادراتی 5- سیلوی وارداتی

ساختمان سیلو:

معمولاً هر سیلو از دوقسمت ساخته شده است:

1- برج کار: که در آن ماشین آلات و تجهیزات قرار گرفته

2- کندوها: تخلیه گندم ممکن است از کشتی، قطار یا کامیون صورت گیرد. در دو مورد اول نوار نقاله ها کار انتقال را انجام داده ولی در کامیون معمولاً از جک تخلیه کامیون استفاده می شود که غیر از جک خود کامیون است و با سیستم هیدرولیک جک بالا می رود.

پس از تخلیه گندم ها به بونکر توسط بالابرها این گندم ها به بالای برج کار ریخته می شوند. در بالای برج کار، دستگاه های مختلف بوجاری و دستگاه مگنت (آهن ربائی) داریم.

خمره های ذخیره گندم. آثار شناسی گنج. دفینه ها. آثار شناسی علائم باستانی. اسرار کاوش

اسرار کاوش...
ما را در سایت اسرار کاوش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1ganjurc بازدید : 218 تاريخ : دوشنبه 2 بهمن 1396 ساعت: 15:29